Prestigio Interaktív tábla és Windows tablet

A kiválóság nem csak a nagyok kiváltsága!

A Prestigio márka széles választékában minden érdeklődő megtalálhatja a számára megfelelő eszközt: Androidos táblagépek, Dual SIM-es okostelefonok, autós menetrögzítő kamerák, akciókamerák, e-könyv olvasók.

A termékekhez 2 év háztól-házig garancia jár, a futár viszi és hozza a készüléket a garanciális időn belül. Jelenleg Miskolcon működik a központ, a szolgáltatás folyamatos fejlesztés alatt áll, tervezik újabb partnerek bekapcsolását a még gördülékenyebb szerviz érdekében.

1

A termékekhez adott ajándék hozzáadott értékek is figyelemre méltóak, legyen szó akár védőtokról, OTG kábelről, vagy a szoftverek területén OTA frissítésről, e-könyv olvasó alkalmazásról, a gyártó folyamatosan bővíti a szolgáltatások körét. A Prestigio E-Reader alkalmazással több mint 700.000 könyv érhető már el, és folyamatosan bővítés folyik. Az Office Suite Pro segítségével pedig szerkeszthetjük is a dokumentumokat. Ingyenes 5GB felhős tárhely is jár a készülékekhez, így ha valaki tárhely igényes alkalmazásokat használ, akkor sem kell feltétlenül pénzt költenie extra tárhelyre.

Kiemelt téma a MultiBoard. Ez egy Windows operációs rendszeren futó, 65” képernyővel rendelkező táblagép. Érintőképernyős, kézírás-felismerő szoftverrel, és számos előre telepített, ingyenes alkalmazással, melyek akár egy iskolai tanórát, akár egy üzleti megbeszélést élvezetesebbé és hatékonyabbá tesznek. Az EasiNote alkalmazás egy digitális rajztábla, melyen az előadó felvázolhatja gondolatait, a tanár pedig akár függvényeket és kottasorokat is rajzolhat a program segítségével. A prezentációk tartása interaktív, a hallgatóság figyelme így koncentrált marad. FullHD videó lejátszására is alkalmas, így a videókat is élvezhetjük a 65″ képernyőn. Hálózatba kötve online tartalmakat is elérhetünk, interaktív videó-konferenciák tartására is képes.

2

A Prestigio bizonyította, hogy a fejlesztés az egyik alapköve. Bemutatásra került a Prestigio Visconte táblagép, mely Windows 8 operációs rendszeren és Intel processzorral fut. Mérete 10.1″, 32GB vagy 64GB tárhely található benne. 4000mAh akkumulátor, fémház és csúcskategóriás dizájn jellemzi. Wi-fi képes és 3G kivitelben is elérhető lesz január végétől-februártól. A Microsoft és az Intel is jelen volt vendégelőadóként, beszéltek a termékeik és szolgáltatásaik jelenéről és jövőjéről, a Prestigio Windows-os táblagépet a saját portfóliójukban illesztették.

A Prestigio márka 2012-ben jelent meg Magyarországon, de most jött el az idő, hogy nagyobb plénum elé lépjen. A márka hivatalos forgalmazója az Asbis Magyarország Kft. 70 országban van jelen és 32 országban kereskedelmi képviselettel is rendelkezik. Folyamatosan bővül, egyre több országot céloz meg.

A márka megkülönböztető jegyei, hogy Cipruson van a központja, és Prágában logisztikai és fejlesztési központtal is bír. Így erős az európai jelenlét, európai csapat felel a dizájn és fejlesztések kiválóságáért. Kínában készülnek az eszközök, de ott is van minőségellenőrző csapat, akik az eszközök elsődleges minőségellenőrzését garantálják, így biztosítva a 2-3%-os hibaarányt, melyet egy nagy márka is megirigyelhet.

www.asbis.hu

 

Comments are closed.