Dzsungelhangulat Párizsban

Igazi zöld kikapcsolódás a kicsit extrémebb szálláshelyek kedvelőinek: Párizstól húsz percre, egy erdő közepén apró házak állnak a fákon. A Tarzan-filmek hangulatát idéző öko-faházakat bárki kibérelheti pár napra.

Párizstól húszpercnyi autóútra a Keycamp utazási iroda különleges szálláshelyeket kínál a természetkedvelő utazóknak: egy gyönyörű park fáin négy-öt méteres magasságban környezetbarát faházakban tölthetik el idejüket.

A négy- és hatágyas házak egy tágas szobából állnak, amelyre egy fából készült csigalépcsőn lehet feljutni. Az ablakokból csodálatos kilátás nyílik a francia fővárosra és a környező erdőre. Minden házhoz tartozik egy hangulatos terasz is.

A belső térben sem áram, sem víz nincs, a tisztálkodási- és étkezési tevékenységeket a közelben felállított konyha- és fürdősátrakban tudják elvégezni az utazók. A faházak kizárólag környezetbarát anyagokból készültek.

Ezek a különleges párizsi szállások annyira népszerűvé váltak a közelmúltban, hogy a Keycamp 2012-re három új faház felállítását is tervezi.

További információ a Keycamp honlapján.

Fotók: Keycamp