Szürreális hotel Berlinben

Lars Stroschen művész igazi életnagyságú műalkotást készített: a berlini Propeller Island-i City Lodge-ban olyan hotelt álmodott meg, amely leginkább egy Salvador Dalí-festményhez hasonlítható.

A City Lodge hotelje biztosan nem azoknak való, akik csupán egy jól megérdemelt, pihentető hosszú hétvégére vágynak. A szálló kívülről ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos hotel, de belülről – sokszor akár egy rémálom.

Persze nem feltétlenül kell rögtön kínzókamrákra gondolni – bár van egy Kínzókamra Szoba is a hotelben –, a City Lodge-ban megtalálható a kicsit konszolidáltabb Természet Szoba és Templom Szoba is azoknak, akik nem szeretnének rögtön egy Dalí-festménybe cseppenni. Aztán persze a bátrabbak választhatnak merészebb szobák közül, mint például a Tükör Szoba, a Repülőtér Szoba, a Fa Szoba – vagy akár a Fejjel Lefelé Szoba és a Bűntény Szoba is terítéken lehet. Az igazán extrém kikapcsolódásra vágyók számára a hotel kínál Oroszlán Szobát, a fent említett Kínzókamra Szobát, vagy akár Koporsó Szobát is – ahol nem nehéz kitalálni, mik szolgáltatják az ágyakat.

A hotel honlapja szerint a helyszín mágnes azon kreatív egyéniségek számára, akik a világot másképp látják – egy hely olyanoknak, akik filozofálnak, perspektívákat és víziókat keresnek.

A hotel szobáiról összeállított képgalériánkat itt nézheted meg!

Fotó: avaxnews.com

Kapcsolódó cikkeink:
Értékelni Budapestet
Stonehenge és Húsvét-sziget Texasban
Palma de Mallorca Akvárium