Explorer bemutatóterem

Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover

A Jaguar Land Rover a 2012. évi Párizsi Autószalonon ünnepli James Bond 50. születésnapját, és ebből az alkalomból kiállítja standján azt a Land Rover Defender modellt, amely a hamarosan a filmszínházakba kerülő, SKYFALL™ című filmben szerepelt. A dupla kabinos pick up, amelyet a film nyitójelenetében Eve ügynök (Naomie Harris) vezet, a kiállítás második sajtónapján, 2012. szeptember 28-án, pénteken lesz megtekinthető a Land Rover standján.

A Jaguar Land Rover összesen 77 járművet biztosított a SKYFALL forgatására, köztük Land Rover Defendereket, Range Rovereket és Jaguar XJ-ket, amelyek a filmben éppúgy szerepet kaptak, mint a forgatást támogató járműként.

„Bond minden porcikájában brit, és mivel a Jaguar és a Land Rover a két legnagyobb hagyományokkal rendelkező, világszerte ismert brit autómárka, gyakorlatilag magától értetődő volt a filmbéli együttműködés” – mondta Andrew Noakes, a produkció 11 Bond-filmet jegyző co-producere.

A filmben Daniel Craig játssza James Bondot, a további szerepekben Dame Judi Dench, Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw és Albert Finney jelenik meg a filmvásznon.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints ide!

2012.09.25.