Kalandos fotópályázatot hirdet a Helly Hansen

A norvég márka régóta együttműködik a Fjord Norway turisztikai központtal, most fotópályázatot hirdetnek, melynek nyertese elutazhat Norvégiába, és az általa választott stílusban ismerheti meg az ország szépségeit.

A szabály a következő: a Helly Hansen holmijait nem modellek számára készítik, hanem valódi, profi sportolók visszajelzései alapján tervezik meg. Az ő kifutójuk a természet: az erdei ösvények, a sípályák és a vitorlások fedélzete.

Ezért azt kérik, mindenki mutassa meg egy jópofa, találó, vagy épp szépséges fényképen keresztül, hogy milyen az ő kifutója. Milyen tájon szokott sétálni, kirándulni, biciklizni, síelni, vagy bármilyen szabadtéri tevékenységet végezni.

Tipp: Minden nap új kihívás az ifjúsági Afrika Expedíción

Maga a verseny három régióra osztva zajlik: Észak-Amerika, Európa és az Egyesült Királyság. Mindhárom régióban egy-egy kétszemélyes utat sorsolnak ki. A nyertes minden esetben választhat, hogy milyen utazást szeretne:

  • Fjord Winter: síelés Sunnmore lejtőin a fantasztikus minőségű porhóban
  • Fjord Adventure: a fjordok felfedezésének legizgalmasabb módja végigsétálni egy gleccseren és felmászni a csodás hegycsúcsokra
  • Fjord Nature and Culture: Bergen és a fjordok felfedezése, hajózás és vonatozás a hegyek között

A fődíj nyertesét mindhárom régióban a Helly Hansen zsűrije választja ki, a szavazások szerinti TOP10-ből. A nyertes, és útitársa egy teljes Helly Hansen öltözettel is gazdagodik, attól függően, hogy milyen utat választott, és így mikor utazik.

A képekre aztán szavazni is lehet, és érdemes játszani, mert nem az utazás lesz az egyetlen nyeremény. A zsűri választ egy második befutót, akit teljes Helly Hansen síszettel ajándékoznak meg. Valamint hetente a legjobb új fotót egy-egy HH DRY Revolution aláöltözettel díjazzák.

Tipp: Ők az év kalandorai

A nyereményeső tehát garantált, már csak a megfelelő képet kell kiválasztani és feltölteni. A játék november 1-től január 15-ig tart, és ezen a linken érhető el.