Egzotikus hangulat – ősszel is

Egyiptom: keleti csemege

Most nem kell nagyra nyitni a pénztárcánkat ahhoz, hogy a hideg őszből újra a szikrázó, napsütéses nyárba utazzunk, mert pár napja a Külügyminisztérium újra a biztonságos úti célok közé sorolta az egyiptomi üdülőhelyeket. Miért vagyunk szerelmesek ebbe a tengerparti-sivatagi tájba? Egyiptomban nemcsak a pálmafák alatt elkortyolt guava koktélokat imádjuk, de a Vörös-tenger ezerszínű tengeralatti élővilága, vagy a bazárokban kapható tradicionális kézzel készített tárgyak is elvarázsolnak. Itt helyi csodák egész sora csalogatja az arra járókat: a finomhomokkal borított káprázatos tengerpart és az elegáns all inclusive hotelek a pihenésre vágyók álma, míg a világ egyik legnagyobb korallzátonya a Sínai félszigetnél a búvárkodás szerelmeseit nyűgözi le. Utazásod ezúttal nemcsak az élmények, hanem az elbűvölően szerény árak miatt is felejthetetlen lesz számodra! Kattints a kedvezményekért!

2
Sissy és Colombus földje, az istenek jókedve: Madeira

Méltán volt Sissy kedvence Európa természeti adottságok tekintetében legvarázslatosabb szigete, Madeira. Az örök tavasz birodalmának is nevezett sziget azonban nemcsak ezért lett népszerű: Levada séták a helyi vízelvezető csatornák mentén, UNESCO védelem alatt álló babérerdők lankás vidékei, a Pico do Areiro csúcsáról nyíló lélegzetelállító kilátás Funchal öblére, kontrasztos bazaltcsipkék és elomló, fenséges sziklapartok – ezek jellemzik Madeira csodálatos tájait.
Ha gasztronómiai élményt keresel, akkor is jó helyen jársz: a portugál konyha gyöngyszemeként 600 méter mélységben halászott fekete kardhalat, tenger gyümölcseit, és flambírozott egzotikus ínyencségeket kóstolhatsz meg. Ízleld meg a nagy kedvezményeket is! Most előfoglalási akcióval utazhatsz erre a mesés álomszigetre!! Nézd meg, hol élt több mint két évet Kolumbusz Kristóf!

3

Szerelmes szigetek: Dominika

A nászutak és a romantika tökéletes helyszíne a Karib szigetvilág legvendégszeretőbb és legnapsütésesebb országa, Dominika. Itt pároddal átélheted az egzotikus tengerpartok és források idilljét, valamint a kókuszpálmák oltalmat adó árnyékában eltöltött felejthetetlen pillanatokat. Ha kísérletező kedvűek vagytok, a helyiekkel vadregényes erdei kirándulásokra mehettek, vagy megtapasztalhatjátok, milyen, amikor karibi koktélotokat kókuszdióban kapjátok.

Kuba: forró, latin hangulat
A spanyol és afrikai kultúra szerelméből született meseszép ország, Kuba különleges, latinos hangulatával rabul ejti az odalátogatókat: forró salsa, világhírű szivarok, rum és latin-amerikai kultúra minden mennyiségben. Ha szeretsz nosztalgiázni, csodás palotákban és katedrálisokban sétálni, vagy csak elmerülni a tenger végtelen szépségében, ott a helyed! Igazi ínyenceknek való ez az úti cél: ha valódi kubai kulináris élvezetekre vágysz, kóstold meg a híres feketebabos rizst sült csirkével és mangó salsával, az észbontó rumos omlettet vagy a kókuszszirupos sajtkülönlegességeket. Ezen a helyen megállt az idő. Lassítsd le a pörgést te is, csatlakozz hozzánk Kubában és próbáld ki az előfoglalási kedvezményeket ízelítőnek!

4

Ha október 31-ig foglalsz, most elképesztően jó árakon utazhatsz a Kartagoval, legyen szó a spórolós Egyiptomról, vagy az örök tavasz szigetéről, Madeiráról, netán az egzotikus dél-amerikai kalandokról!