Kövesd nyomon a járatodat!

A Flight Status alkalmazással könnyedén nyomon követheted a repülőgép-járatokat világszerte. Időben értesülhetsz a késésekről, a járatok törléséről, és a különböző repülőterek szabályzatának is utánanézhetsz.

Az új, iPhone-on, iPaden és iPod Touchon futó Flight Status alkalmazás több mint 4300 repülőteret és több mint 1200 légitársaságot támogat világszerte. A járatok útvonalán kívül azt is megnézheted, hogy melyik terminálból, melyik kapuból indulnak, valamint azt is, hogy késnek-e, esetleg törölték-e őket. Rákereshetsz járatokra a járatszám, útvonal és repülőtér alapján is.

Az alkalmazás térképén nem csupán a járatokat, hanem a repülőtér körül található szállodákat, éttermeket, kávézókat, parkolókat és autókölcsönzési helyeket is megtalálod. Az alkalmazáson belül folyamatosan információt kapsz a repülőterek hőmérsékletéről és a helyi időjárásról.

A tervezett repülési időpontokat szinkronizálhatod az iPaden, iPhone-on vagy iPod Touchon található naptáraddal, és értékelheted is a különböző légitársaságokat aszerint, hogy mennyire voltál elégedett a szolgáltatásukkal.

Az AppStore-ban 3,99 euróért megvásárolható Flight Status nagyban megkönnyíti a repülés lebonyolítását – naptár, GPS és időjárás-jelentő is egyben.